Bikandi Reserva
Výběr starých vinic v lokalizovaném skle. Fermentace v nádržích z nerezové oceli s řízenou teplotou. Následné zrání ve francouzských a amerických dubových sudech po dobu 36 měsíců. Následné zdokonalení v láhvi.
Druh: | červené víno |
Typ: | suché |
Země: | Španělsko |
Oblast: | Rioja |
Vinařství: | Vina Olabarri |
Ročník: | 2009 |
Odrůdy: | Tempranillo |
Servis: | 18 °C |
Objem: | 0,75 l |
Vina Olabarri
Původní vinařství založil v roce 1958 ve městě Haro pan Pablo Olabarri Bikandi. V roce 1985 získal opuštěné vinařství, ze kterého po přestavbě vybudoval jeho nynější podobu s rozhlehlým sklepním prostorem pro zrání téměř 800 000 lahví. Pablo Olabarri zemřel v roce 1990 a vedení po něm převzal jeho syn Luis Olabarri, který upevňuje postavení rodinné společnosti na trhu s vínem.
Rioja